İstanbul Gündemi

GAZİOSMANPAŞALI SPORCULAR DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
31 Ekim 2019 Perşembe 13:11

Karatede sezonun en önemli organizasyonu Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Dünya Karate Şampiyonası Şili’nin başkenti Santiago’da düzenlendi. 95 ülkeden 1.557 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda 4 altın, 6 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 15 madalya ile rekor kıran Milli Takım, tarihinin en iyi derecesini elde etti. Ay-yıldızlı ekip, genel sıralamada şampiyonayı Mısır’ın ardından ikinci olarak bitirirken Gaziosmanpaşalı milli sporcular başarılarıyla ülkemize gurur yaşattı.

MİLLİ KARATECİLERDEN MEHMETÇİĞE SELAM

Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Şule Azra Akbulut, Zehra Kaya ve Damla Su Türemen‘den oluşan Kız Kata Milli Takımımız üçüncülük maçında Rusya’yı mağlup ederek bronz madalya kazandı. Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları Burak Arslan, Emin Aksoy ve Sabri Doğan Başer’den kurulu Erkek Kata Milli Takımımız ise dünya beşincisi oldu. Şampiyonadan rekorla dönen milli karateciler organizasyon sonunda asker selamıyla, Barış Pınarı Harekâtını sürdüren Mehmetçiğe destek verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi