İstanbul Gündemi

Gelecek Partisi Üsküdar’da esnafla dertleşti

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Kasım 2021 Pazar 20:18

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ve Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı kahvaltıda buluştu.

Kahvaltı programının ardından Gelecek Partili heyet, Üsküdar İmam Hatip Okulları Mezunlar ve Mensupları Derneği’ni (ÜSİMDER) ziyaret etti. ÜSİMDER’de karşılıklı fikir ve bilgi alışverişinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Şinasi Kuytak ve Gelecek Partisi Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Üsküdar’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Siftah yapamayan esnafın feryadını dinleyen Gelecek Partili heyet Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamını iletip şikâyet ve taleplerini not alıp Gelecek Partisi’ne destek olmalarını istedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel, ‘‘Üsküdar İlçe teşkilatımız ile bir araya geldik. Sivil Toplum temsilcilerini ziyaret ettik, esnafımız ile dertleştik. Bu kötü gidişe hep birlikte ‘dur’ demek için birçok vatandaşımız ile sözleştik.’’ dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi