İstanbul Gündemi

GÖNÜLLÜ ÇALIŞANLARA PROFESYONEL EĞİTİM VERİLİYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Ağustos 2020 Çarşamba 16:57

17 Ağustos 1999’da yaşanan Marmara Depremi’nin acıları hala yankılanırken, İSPARK da yıkıcı doğal afet durumlarında müdahale edebilmek ve kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla gönüllülük esasına dayalı olarak çalışanlarından bir arama kurtarma ekibi kurdu. Ekipte yer alan çalışanlara tam donanımlı profesyonel seviyede eğitimler veriliyor.

 

İSPARK, büyük depremin yıldönümünde sosyal medyadan bir mesaj yayınlayarak hem depremde hayatını kaybedenleri andı hem de aramak kurtarma ekibi ile ilgili çalışmaları duyurdu. Mesajda “Marmara depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyoruz. Sürdürülebilir sosyal ve çevresel projelerle afet ve acil durumlara karşı toplumsal direncin ve bilincin artırılması amacıyla çalışanlarımızdan gönüllülük esasıyla oluşturulan 'İSPARK Arama Kurtarma' ekibimiz eğitimlerine devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi