İstanbul Gündemi

Görme engelli öğrencilere destek için tek yürek oldular

Player yükleniyor...
Haberler / STK
29 Eylül 2021 Çarşamba 21:05

Adana eski Valisi İlhan Atış ve Musevi Temsilcisi Simon İş’in açılış kurdelasını kestiği GÖZDER’in kermesine, CHP İlçe başkanı Celal Sevinç, yönetimiyle birlikte katılırken, Ak Parti Kadın Kolu ve yönetimi de katıldı. MHP İlçe Başkanı Turgut İnan’da, Milletvekili Arzu Erdem ve yönetimiyle kermese katılanlar arasındaydı. 

3 gün süren kermese birçok siyasi partinin il ve ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TÜM GELİRİ GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE VERİLECEK

Yiyecekten giyeceğe, süs eşyasından, çocuk eğitim setlerine ve hatta tohum fidesine kadar farklı ürünlerin satışa sunulduğu kermesin tüm gelirini görme engelli öğrencilere burs olarak verileceklerini söyleyen GÖZDER Başkanı Ali Varlık, “Yeter ki Kalpler Kör Olmasın” sloganlarıyla görme engelli bireylerin yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Gözder Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, ‘Çorbada benim de tuzum olsun’ diyerek, öncelikle bağışçılarına ve 3 gün süren kermeslerine yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara etti.

Selvi Sarıtaç / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi