İstanbul Gündemi

Gülcan Temiz Bila Yeniden Başkan

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
15 Aralık 2015 Salı 01:24

CHP´de kongre süreci hızla devam ediyor. İlçe kongreleri ile birlikte ilçe kadın ve gençlik kolları seçimlerini de yapan CHP´de Ümraniye Kadın kolları başkanlığına yeniden Gülcan Temiz Bila seçildi.

13 Aralık 2015 pazar günü CHP Ümraniye ilçe merkezinde gerçekleşen kadın kongresinde Ümraniyeli partili kadınlar Gülcan Temiz Bila´ya güvenoyu verdi. Kongrede Gülcan Temiz Bila, Faketa Yerli ve Melek Yılmaz gönüllü olarak bu görev için aday oldular.. 270 kadın üyenin katılımıyla gerçekleşen kongrede. Faketa Yerli 49, Melek yılmaz 106 oy alırken Gülcan Temiz Bila 114 oy ile kadın üyelerden güvenoyu alarak Tekrardan CHP Ümraniye kadın kolları başkanı olarak seçildi.

Gülcan Temiz Bila yaptığı konuşmada, ?2019 Ümraniye´si için partimizi layık olduğu yerlere taşımak için Ümraniye´de çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz ve aynı zamanda kadınlar için çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirerek var gücümüzle çalışarak CHP´yi Ümraniye´de iktidar yapacağız ve  tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte iktidar mücadelesi vereceğiz ? dedi.

 
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi