İstanbul Gündemi

‘HALK MECLİSİ' TOPLANTILARI SONA ERDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Nisan 2015 Cumartesi 11:27
 
 

‘HALK MECLİSİ' TOPLANTILARI SONA ERDİ

 

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, geleneksel hale getirerek her yıl uyguladığı  Halk Meclisi” toplantılarının sonuncusunu Sanayi Mahallesi'nde gerçekleştirdi.  19 mahallede vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda mahallelilerin fikir ve görüşleri alınarak çözümler üretildi.

 

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, katılımcı bir yönetim anlayışı çerçevesinde başlattığı Halk Meclisleri toplantılarına Kağıthane'nin 19 mahallesinden binlerce kişi katıldı.  Murat Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av. Faruk Gökkuş, Sanayi  Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldırım, AK Parti Sanayi  Mahalle Başkanı Yakup Doğanay  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kağıthane ve Sanayi  Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan yatırımlar bir tanıtım filmi eşliğinde gerçekleştirilen sunum ardından, vatandaşların istekleri ve önerileri dinlendi.

 

Kentsel dönüşüm

 

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Kılıç' 2004'ten beri Kağıthane'yi güzel bir şekilde dönüştürelim diye hep çalışıyoruz. Kağıthane'de yapı stoğunun yüzde 36'sını şuana kadar yeniledik. Kağıthane'de  70 bin bağımsız bölümde yaklaşık 200 bin kişi yaşıyor.  200 bin kişi Kağıthane nüfusunun yaklaşık yarısını oluşturuyor ve bu alanları güvenli haline getirdik. Kağıthane'nin geleceği ve kaderi değişti. Büyük Şehir Belediyesi ile uyumlu ve koordineli çalışmalarımız devam ediyor. Kağıthane eskiden terk edilen bir ilçe durumundayken yapılan yatırımlar ardından şimdi modern bir ilçe haline geldi. Ayrıca ilçemizde 20 bin kişiye tapu verdik' dedi.

 

 Hızla gelişen Kağıthane

 

Kağıthane'nin, İstanbul'da hızla gelişen bir ilçe haline geldiğini belirten Başkan Kılıç, ‘ Bu gelişim 3. Havalimanı ve Boğazda yapılacak olan tüp geçit ardından hızlanarak devam edecektir. Halk Meclisi toplantılarımızın sonuna geldik. 19 mahallede komşularımızla buluştuk. Bu toplantılarda amacımız komşularımızla tüm soruları ve konuları değerlendirmek ve çözüme ulaştırmaktır' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi