İstanbul Gündemi

HAYDİ ÇOCUKLAR KidZania İSTANBUL İLE CANLI YAYINDA KİTAP OKUMAYA

Player yükleniyor...
Haberler / Kültür-Sanat
17 Mart 2020 Salı 18:49

16 - 31 Mart tarihleri arasında her gün saat 16.00’da en merak edilen çocuk kitapları KidZania İstanbul resmi instagram hesabından canlı yayın aracılığıyla okunacak. 

Geçtiğimiz günlerde KidZania İstanbul, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın Coronavirus (Covid-19) hakkında aldığı önlemleri ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim ve öğretime ara verme kararını desteklediğini açıkladı. 31 Mart tarihine kadar eğlenerek öğrenme deneyimine ara veren KidZania İstanbul, resmi instagram hesabından çocuklarla buluşmaya devam ediyor.  

KidZania’nın hak savunucuları Vita, Bache, Chika ve Beebop, çocukları evlerinde yalnız bırakmıyor. KidZania karakterleri, çocukların evde geçirdiği zamanı en iyi şekilde değerlendirmeleri için birbirinden eğlenceli ve öğretici içerikleri sosyal medya hesaplarından paylaşacak. Ayrıca her gün farklı bir hikâye kitabını instagram hesabından canlı yayında okuyacak. Her gün saat 16.00’da başlayacak yayına tüm çocuklar davetli. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi