İstanbul Gündemi

HEDEF BAĞCILAR’DA 1500 ÜNİTE KAN BAĞIŞI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Ekim 2020 Perşembe 15:05

Kızılay yetkilileri, Bağcılarda 4 noktada 3 gün sürecek kampanyada 1500 ünite kan bağışı hedeflendiğini belirtti. Kızılay potansiyel kan bağışçılarına daha kolay ulaşabilmek amacıyla kan toplama faaliyetlerini bağışçılarının bizzat bulundukları mekanlara giderek gerçekleştiriyor. Kızılay’ın bugünkü durağı ise Güneşli Mahallesi’ndeki Bağcılar Belediyesi hizmet binası oldu.

 

Belediye bahçesine park eden tırda sabah saatlerinden itibaren kan alımı başladı. Belediye çalışanları kampanyaya büyük bir katılımla destek verdi. Bağışçılar maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak kan verdi.

 

ÇAĞIRICI: ‘UMUT OLMAYA DEVAM’

 

Kan bağışının önemini vurgulayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar ailesi olarak umut bekleyenlere umut olmaya devam ediyoruz. Bu zor süreçte de Kızılay’ımızı yalnız bırakmayarak kan bağışında bulunuyoruz. İlçe sakini hemşerilerimizi de 3 gün sürecek kampanyada kan vermeye davet ediyorum” dedi.

 

Kızılay yetkilileri, kan bağışı kampanyasının cuma, cumartesi ve pazar günü Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı, Çarşı Caddesi ve Güneşli Meydan’da devam edeceğini belirterek 1500 ünite kan bağışı hedeflediklerini söyledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi