İstanbul Gündemi

Hem suçlu hem güçlü! ‘Allah seni benle karşılaştırır…’

Kırıkkale'de yaşanan bir olay ‘pes’ dedirtti. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü E.C., gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapattığı için kendisine para cezası kesen polisleri tehdit etti.
Hem suçlu hem güçlü! ‘Allah seni benle karşılaştırır…’
Haberler / Güncel
14 Nisan 2024 Pazar 17:19

Trafik polisi, sürücü E.C.'ye Karayolları Trafik Kanunun 23/3-c-1 maddesi gereğince 2 bin 647 lira para cezası uyguladı. Ceza fişini imzalamayan E.C., kendisinin bakanlık personeli olduğunu öne sürdü.

CEZA FİŞİNİ YERE ATTI

Cezanın ardından öfkelenen E.C., önce telefon beklediğini belirterek, "Allah bir adli işlemde seni benle karşılaştırır. Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" sözleriyle polis memurunu tehdit etti. Öfkeli sürücü daha sonra polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi. Polislerin görevini yaptığını söyleyen düğün konvoyundaki diğer vatandaşlar E.C.'yi sakinleştirerek, olay yerinden uzaklaştırdı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi