İstanbul Gündemi

HÜDA PAR İSTANBUL’DAN KABAKTEPE’YE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
3 Nisan 2021 Cumartesi 10:42

24 Şubat’ta yapılan kongrede AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na seçilen Osman Nuri Kabaktepe, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı’nı ağırladı.

“BİZİM ENDİŞELERİMİZİ ANLIYOR”

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, öncelikli amaçlarının AK Parti İstanbul İl Başkanlığına seçilen Osman Nuri Kabaktepe’ye ‘hayırlı olsun’ demek olduğu ifade etti. Elibüyük daha sonra, “Partiler arası diyaloğu önemsiyor ve geliştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Toplumun temsilci olarak biz siyasiler bu noktada daha fazla sorumluluk almalı ve diyalog zeminini sağlam tutmalıyız. Bilindiği üzere İstanbul’un 24 belediyesinde AK Partili isimler başkanlık yapıyor. Dolaysıyla biz sahada gördüklerimiz hem Belediye Başkanlarına hem de AK Parti İstanbul İl Başkanına ileteceğiz ve eksikliklerin giderilmesi noktasında çağrılarımızı yapacağız. Bu mekanizmaların aktif olması vatandaşın sorunlarının çözümüne büyük katkı sunar. Sayın Kabaktepe de bizim endişelerimizi anladığını ve diyalog kanalarının sürekli açık tutulacağını ifade etti” şeklinde konuştu. Ziyaret karşılıklı iyi dileklerin ardından son buldu.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi