İstanbul Gündemi

Hulki Cevizoğlu’ndan dikkat çeken Sinan Oğan yorumu! ‘Büyük oranda...

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:32

Sinan Oğan'ın ikinci turda hangi adayı destekleyeceği merak konusu olurken, Oğan, dün yaptığı paylaşımda kararını bugün açıklayacağına ilişkin bir mesaj yayınlandı.

“HAYIRLI OLSUN”

Hulki Cevizoğlu, Haber Global canlı yayınında Oğan'ın mesajını yorumlayarak, 'istikrar' kelimesine dikkatleri çekti. Cevizoğlu, Meclis çoğunluğunun Cumhur İttifakı'nda olduğunu belirterek Oğan'ın Cumhur İttifakı'na destek vereceğini belirterek, “Burada anahtar bir kelime var. İstikrar diyor. İstikrardan kasıt şu; Şimdi Cumhur İttifakı, bütün vatandaşlarımız biliyor. Bir kerede daha tekrar edelim. TBMM'de çoğunluğu sağladı. Büyük oranda çoğunluk Cumhur İttifakı'nda. Cumhurbaşkanlığı makamı ile TBMM'deki iradenin eş güdümlü ortak hareket etmesi ülkenin geleceği için çok yararlı. Buradaki istikrar kelimesi anahtar bir kelime. Oğan da akademik dille yazmış mesajını ve şifre belli. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi