İstanbul Gündemi

İ.Ü. VETERİNERLİK FAKÜLTESİ'NDE ŞOK EDEN İDDİA!

Player yükleniyor...
Haberler / Sağlık
24 Şubat 2021 Çarşamba 12:27

22 Şubat tarihi sabah saatlerinde kontrol muayenesine gelen İpek Sezer, Sushi’nin Dokturu iddiaya göre gelmemişti ve başka bir doktora yönlendirildi. ‘’İlgilenen kadın veteriner doktor bizimle ilgilenmedi muayene odasında 6 kişi vardı pandemi koşulları gereği en fazla 2 kişi olması gerekiyordu.’’ dedi.

‘CANLI BİR ŞEKİLDE UYUŞTURULMADAN DİKİŞ ATILDI’

Suhsi’den kan tahlili istenip kan alındığını ifade eden İpek Sezer, Suhsiyi 4 kişi tuttu ve metal parça çıkarılmadan canlı bir şekilde uyuşturmadan dikiş atıldı. Metal parçayı sorduğumda ‘’Biz çıkartamayız özele gidin’’ dendi.

‘TEST SONUÇLARINA BAKILMADAN İLAÇ TEDAVİSİ VERİLDİ’

Bir diğer iddia ise Sushi adlı kedinin kan tahlillerine bakılmadan ilaç yazılması idi. İpek Sezer’in T4Haber’e vermiş olduğu bilgi neticesinde ise Kedimin hiçbir şekilde kan sonuç ve tahlillerine bakılmadan sadece şikayeti göz önünde bulundurarak ilaç tedavisi uygulandığı yönünde olduğunu söyledi.

İpek Sezer durumu CİMER’e şikayet edeceğini ifade etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi