İstanbul Gündemi

İBADETHANELER RAMAZANA HAZIRLANIYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Mayıs 2015 Cuma 17:47

Çekmeköy Belediyesi Ramazan hazırlıkları kapsamında ibadethanelerin temizliğine başladı.

Çekmeköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle ibadethanelerin temizliklerine başladı.  Kadın ve erkeklerden oluşan ekipler ilçede bulunan tüm ibadethanelerin köşe bucak temizliklerini yapıyorlar. Halıların yıkanması, camların silinmesi, ayakkabılıkların ve seramik yüzeylerin temizlenmesi gibi birden çok işlemle yapılan temizlikler için ekipler titizlikle çalışıyor.

İlçede bulunan 43 Cami ve 2 Cemevi'nin dahil edildiği çalışmaların Ramazan ayı başlamadan bitirilmesi planlanıyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konuyla ilgili olarak, Bir kez daha mübarek üç aylara bizleri ulaştıran Allah'a şükürler olsun. Bizler, Çekmeköylülerin Ramazan ibadetlerini rahatça gerçekleştirebilmeleri için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bir dizi hazırlıklar yapıyoruz. Bu dönem hazırlık çalışmalarımıza ibadethanelerimizden başladık. İstedik ki vatandaşlarımız ibadethanelerine girdiklerinde, temiz ve sağlıklı mekanlarla karşılaşsınlar. Yakın zaman önce müftülüğümüzle yaptığımız çalışmada camilerimizin bakım ve onarımlarını gerçekleştirmiştik. Temizlik çalışmalarını da üstelenerek müftülüğümüze ve ibadethane derneklerimize yardımcı olmaya devam ediyoruz,” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi