İstanbul Gündemi

İBB Meclisi’nde “Sosyal Medya” gerilimi!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
12 Ekim 2022 Çarşamba 18:10

Bir süredir Türkiye’nin gündemini meşgul eden Sosyal medya Yasası ile ilgili tartışmalar bitmiyor. İktidar tarafından hazırlanan yasaya ilişkin gerilim bu kez İBB Meclisi’ne taşındı.

“İstediğimi açıklarım, istediğimi açıklamam”

Gündem dışı konuşmak için söz alan İBB İYİ Parti Meclis Üyesi Taylan Yıldız, kürsüye “Sansür Yasasına Hayır” pankartı koydu. Bunun üzerine AK Parti sıralarından tepki sesleri yükseldi. Yıldız da “İstediğimi açıklarım, istediğimi açıklamam. Size mi soracağım? Sakin olun! Böyle şey olmaz! Bu sizde neyi rahatsız ediyor?” karşılığını verdi.

Gerilim her geçen dakika arttı

Her geçen dakika gerilim artarken, AK Partili meclis üyeleri Taylan Yıldız’ın konuşma yaptığı kürsünün önüne geldi. Diğer meclis üyeleri tartışmanın kavgaya dönüşmemesi için kürsü önünde beklerken, bir meclis üyesi mikrofon ile Yıldız’ın bilgisayarına vurdu. İYİ Partili Yıldız da bu anları cep telefonu ile saniye saniye kaydetti. Gerilimin artmasıyla oturuma 5 dakika ara verildi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi