İstanbul Gündemi

İBB YÖNETİCİLERİ, SULTANBEYLİ OTOBÜSÜNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ekim 2019 Pazartesi 19:55

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) bağlı kuruluşlarından İETT’nin yolcuların deneyimlerini ve taleplerini bizzat kendilerinden öğrenebilmek için hayata geçirdiği “Yolcu Buluşmaları”, sahaya indi.

Buluşmaya İBB Meclisi Üyeleri Mesut Kösedağ ve Birkan Birol Yıldız, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin ile İETT İETT Genel Müdürü Hamdi Alper Kolukısa, Anadolu Saha Yönetim Müdürü Fatih Özcan ve Anadolu Bölgesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Fuat Taşdemir katıldı.

11ÜS (Üsküdar-Sultanbeyli) hattında seyahat ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen meclis üyeleri ve bürokratlar, hattaki iyileştirmeye açık alanları tespit etti. Vatandaşlar da yolculuk deneyimlerini birebir paylaşarak, bürokratlarla fikir alışverişinde bulundu. Siyasiler ile İETT yöneticilerini karşılarında gören yolcular, çok şaşırdıklarını belirterek, sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. Otobüs hattında yoğunluk olduğunu belirten vatandaşlar, sefer sayısının arttırılmasını talep etti.

Problemlerin yerinde tespiti amacıyla gerçekleşen inceleme gezileri, önümüzdeki günlerde başka otobüs hatlarında hız kesmeden devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi