İstanbul Gündemi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odasını Ziyaret Etti

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
13 Mart 2017 Pazartesi 18:04

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun Ümraniye´de gerçekleştirdiği ziyaretlerin bir diğer durağı; Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası oldu.

Gerçekleşen ziyarette Ümraniyeliler; Bakan Soylu´yu karşılamak için Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası´na akın ederken; Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı da karşılamada hazır bulundu. Esnaf ve Sanatkârlar Odası ziyareti ve ardından gerçekleşen programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can´ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Özdil, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil esnaf sorunlarına duyarlılığından dolayı Bakan Soyluya teşekkür ederek, esnaf sorunları ile ilgili dosyayı Bakan Soylu ´ya takdim etti.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ?Allah bu davaya gönül vermiş herkesi muhafaza etsin. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum? diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´ya ?Hoş geldiniz? dileklerini iletti.

Programda yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniyelilerin coşkulu karşılamasından mutluluk duyduğunu dile getirerek; ?Arkamıza dönüp bakmaktan, geleceğimize dair endişe etmekten çok yorulduk. Artık önümüze; 2023´e, 2053´e, 2071´e bakmak istiyoruz? dedi. Bakan Soylu, 16 Nisan´daki referandumda oylanacak Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi hakkında vatandaşlara bilgi vererek, yeni sistemle geleceğe endişeyle değil umutla bakılabileceğini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi