İstanbul Gündemi

İFADER’den Afrika’ya yardım eli

Player yükleniyor...
Haberler / STK
14 Temmuz 2022 Perşembe 13:26

İFADER Sosyal ve Yardım İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Gündoğmuş, Tanzanya’ya giderek yoksul ailelere kurban etinden temel gıda malzemelerine kadar birçok yardımı ulaştırdı.

“Türkiye’den birçok kardeşimizin kurbanına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Başkan Yardımcısı Selim Gündoğmuş, yardımların yanı sıra Tanzanyalılara İFADER Genel Başkanı Orçun Şekercioğlu‘nun dernek mensupları ve gönülleri adına temsilen yolladığı mektubu iletti. Mektupta şu ifadelere yer verildi: “Aramızda dokuz ülke, Binlerce ilçe hatta kıtalar olsa bile yüce Allah‘ın nasibi ile uzak yerler yakınlaşır. Bakara suresi 168. Ayette Rabbimizin buyurduğu gibi ‘Kullarım sana beni sorarlarsa bilsinler ki ben, muhakkak onlara pek yakınım. Beni çağıran, bana dua eden kişiye çağırdığı, dua ettiği anda icabet ederim. O halde, benim davetime uysunlar ve bana güvensinler ki doğru yolu bulabilsinler.’Kurban paylaşmaktır anlayışı ile çıktığımız bu yolda Rabbimizin izni ile Türkiye’den birçok kardeşimizin kurbanına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile İnsani Fikir Akıncıları Derneği ve gönüllüleri olarak sizin ve ailenizin Kurban Bayramı’nı tebrik ederiz.”

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi