İstanbul Gündemi

İHSAN ÖNDER ALBAYRAK: ‘ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mart 2021 Pazartesi 18:53

Ziyarete İlçe Başkanı İhsan Önder Albayrak’ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlikte bugün de Orhanlı Mahallesi esnafı ziyaret edildi.

‘Bizler dur durak demeden dolaşıyoruz.’ diyerek sohbet havasında gerçekleştirdikleri ziyaretler sırasında bir esnafla yaptığı konuşmada, “Esnafın halini görmeyen, sorunlarına kulak tıkayan hükümetin karşısında esnafımızın yanındayız. Bizler biliyoruz ki bu sıkıntılı süreci en az hasarla atlatmanız için İYİ Parti olarak her daim sorunlarınızı görüyoruz. Yerinde inceleyerek konunun takipçisi olacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

Ardından cümlelerine devam eden Albayrak: “Bizler dur durak demeden dolaşıyoruz. Bizi yönetenlerin kırdığı kalplere, bihaber olduğu esnaflara onları düşünen İYİ’lerin varlığını hatırlatıyoruz. Bugün Orhanlı esnafını ziyaret ettik. Kısacası Millet bizi çağırıyor.” diye konuştu:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi