İstanbul Gündemi

İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’dan STK ve iş dünyasına ziyaret

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, beraberindeki heyet ile birlikte İstanbul Tarih Kültür ve Medeniyet Araştırmaları Derneği ve Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.
İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’dan STK ve iş dünyasına ziyaret
Haberler / Politika
29 Eylül 2023 Cuma 13:53

Saadet Partisi heyeti, Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Selman Esmerer ve aynı zamanda Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanı olan İstanbul Tarih Kültür ve Medeniyet Araştırmaları Derneği Başkanı Muzaffer Serenli ve yönetim kurulu üyeleriyle makamlarında bir araya geldi.

“NEZAKETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Misafirperverliklerinden dolayı İSKAD ve YENİAD’a teşekkür eden İl Başkanı Yazıcı, “Fatih İlçe Başkanımız Muzaffer Serenli Bey'in başkanlığını yapmış olduğu İstanbul Tarih Kültür ve Medeniyet Araştırmaları Derneği’ni (İSKAD) ziyaret ettik, dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi aldık. Yaptıkları önemli çalışmalar dolayısıyla kendilerini tebrik ediyorum. Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneğimizi ziyaret ettik. Bizleri misafir eden YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer Beye ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi