İstanbul Gündemi

İMAMOĞLU'NDAN BEYLİKDÜZÜ SUALTI SPORLARI KULÜBÜ'NE ZİYARET…

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
23 Şubat 2015 Pazartesi 20:40

Kuruluşunun 9. Yıldönümünde TSSF Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü’ne ziyarette bulunan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kulübün başarılarını tebrik ederek, sporseverleri ilçenin deniz varlığından faydalanmaya davet etti.  

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TSSF Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmanları Kulübü’nün kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlediği pilav gününe katıldı. İlk ve tek Türk aynı zamanda en üst seviye dalış eğitmeni ve Scuba Dünya Rekortmeni Cem Karabay`ı, kulübün kuruluşunun 9. Yılı için kutlayan İmamoğlu, başarılarının devamını diledi.

Serbest dalış, cankurtaran ve bir, iki, üç yıldız dalış eğitimleri veren Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmanları Kulübü, yurt içi ve yurt dışında çeşitli dalış organizasyonları düzenliyor. Kulübün gelişmelerini ve başarı haberlerini yakından takip ettiğini belirten Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü’nün coğrafi ve iklim yapısının su sporları için son derece uygun olduğunu söyleyerek, bu dalda eğitim almak isteyen herkesi kulüple iletişim kurmaya davet etti. İmamoğlu, öğrencilere merkezdeki çalışmaları yakından izlemelerini de önerdi.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi