İstanbul Gündemi

İmamoğlu ve Yavaş’tan peş peşe açıklamalar!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
4 Mart 2023 Cumartesi 11:48

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yaptığı çağrının ardından tüm gözler bu iki isme çevrilmişti.

Mansur Yavaş: “Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir”

Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu’nu etiketleyerek yaptığımı paylaşımında "Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz. Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu: “Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum”

Ekrem İmamoğlu da Mansur Yavaş'ı etiketlediği paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik, toplumu huzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi