İstanbul Gündemi

İSA MESİH ŞAHİN’DEN TUZLA ZİYARETİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Şubat 2021 Çarşamba 16:04

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Gökhan Özkan ve ekibinin de eşlik ettiği ziyarette esnafın sıkıntılarını dinleyen İl Başkanı İsa Mesih Şahin, İstanbul genelinde İlçe ziyaretlerine devam ediyor.  

‘BÜYÜK İŞLETMELER KADAR KÜÇÜK ESNAFTA GÖZETİLMELİ’

Bugünkü durağı Aydınlı Mahallesi olan Şahin, Pandemi nedeniyle birçok iş yerinin kapandığını birçok işyerininse devren kiraya çıkarıldığı bir dönem olduğunu belirterek, ‘Sıkıntılarınızı anlıyoruz evet bir salgın süreci var ancak bu koşullar altında vatandaşımıza ve esnafımıza gereken yardımın da yapılması gerekmektedir. Hükümet politikalarını pandemi doğrultusunda yeniden yapılandırmalı ve büyük şirketler kadar küçük esnafta gözetilmeli” diye konuştu.

Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından duyurulan etkinliğe dair yazılı açıklama yapıldı: “İl Başkanımız Sn. İsa Mesih Şahin ve İlçe Başkanımız Gökhan Özkan ve Yönetim Kurulumuz Aydınlı Mahallemizde esnafımızın sorunlarını dinledi”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi