İstanbul Gündemi

İslami Dayanışma Oyunları’na Bağcılar damgası

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Ağustos 2022 Pazartesi 12:22

Bağcılarlı sporculardan birinci olan Zübeyde Süpürgeci altın, ikinci olan Zeynep Acet gümüş ve üçüncü olan Nurşah Usta da bronz madalya kazandı.

Altın, gümüş ve bronz madalya kazandılar

Antrenörlüğünü Ömer Cantay’ın yaptığı takımdaki 3 sporcu, Para Atletizm Tekerlekli Sandalye kategorisinde yarıştı. Zorlu geçen 100 metre koşusunda Bağcılar Belediyesi sporcuları, ilk üç sırayı alarak güzel bir sonuç elde etti. Süpürgeci birinci olarak altın, Acet ikinci olarak gümüş, Usta ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

“Bu başarı çok ayrı bir önem taşıyor”

Dereceye giren milli sporcuları tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Geniş katılımlı bu organizasyonda alınan başarı çok ayrı bir önem taşıyor. Bu önemli organizasyonda bizlere, ilçemize ve ülkemize bu gururu yaşatan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Rabbim bundan sonra çıkacağı müsabakalarda muvaffakiyetler versin. Sporcularımızın yolu açık olsun. Her zaman maddi ve manevi olarak onların yanında olacağız” dedi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi