İstanbul Gündemi

İSPARK Otoparkları yenileniyor

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
29 Mart 2016 Salı 10:58

Trafik sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla modern ve teknolojik projelerini hayata geçiren İSPARK, hizmet sahalarında da İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin desteği ile modernizasyon çalışmaları başlattı.

İSPARK´ın, katlı ve zemin altı otoparkları, açık otoparkları, Tekne Parkları, Minibüs depolama alanları, Cep Otogarı ve Heliport alanlarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü ve Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü ile koordineli çalışmaları devam ediyor.

İstanbul´un en büyük problemlerinin başında gelen otopark sorununa çözüm arayışında olan İSPARK, dünyadaki otopark teknolojilerini İstanbul´a kazandırıyor. Yarı otomatik, tam otomatik ve dönme dolap gibi otopark teknolojilerini hizmete sunan İSPARK, açık, katlı ve zemin altı otoparklarında ve diğer faaliyet alanlarında da modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık olarak 200 milyon TL´ye mal olacak bakım onarım çalışmaları kapsamında, 15 zemin altı ve katlı otopark ile 22 açık otopark son teknoloji ile modernize edilerek İstanbullulara kaliteli ve güvenli otopark hizmeti vermeye devam edecek.  Otoparklarda dolu boş oranını gösteren teknolojik altyapılar, zemin düzenlemeleri, LED aydınlatmalar, kamera ve güvenlik sistemleri, yağmur suları ve atık sular ile ilgili altyapı sistemleri ve çevreye duyarlı yeşil otopark projeleri bakım onarım kapsamında gerçekleştirilecek başlıca çalışmalar olarak göze çarpıyor.

Genel Müdür Nurettin Korkut ve İSPARK yöneticileri Maçka Katlı Otoparkı, Yunus Dede Açık Otoparkı, Cihangir Katlı Otoparkı ve Tepebaşı katlı otoparkında yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut; Şehrimize yakışan vatandaşlarımızın hak ettiği modern hizmeti sunabilmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğünde otoparklarımızı ve diğer faaliyet alanlarımızı son teknoloji ile baştan aşağı yeniliyoruz. Dedi.

Avrupa Yakası´nda; Seyrantepe katlı otoparkı, Maçka katlı otoparkı ve Beyoğlu Tepebaşı otoparkında çalışmalar devam ederken 5 otoparkta da planlamalar yapılıyor.  Avrupa Yakası açık otoparklarında ise Ulu Camii açık otoparkı ve Matbaacılar Sitesi açık otoparkında çalışmalar tamamlanırken, Bahçelievler Hizmet Hastanesi otoparkında çalışmalar devam ediyor, 8 açık otoparkta ise planlamalar sürüyor. 

Anadolu Yakası´nda Pendik katlı otoparkı, Ümraniye katlı otoparkı ve Haldun Alagaş katlı otoparkında çalışmalar devam ederken 4 otoparkta planlama aşamasında. Açık otoparklarda ise Sabiha Gökçen P+R otoparkı, Kadıköy Salı Pazarı otoparkı ve Kadıköy açık otoparkında bakım onarım çalışmaları sürerken 8 açık otoparkta da planlamalar devam ediyor.

Ayrıca İSPARK bünyesinde hizmet veren Tekne Parklar, Minibüs depolama alanları, Cep Otogarı ve Heliport alanları da modernizasyon çalışmaları kapsamında yenilenecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi