İstanbul Gündemi

İSTANBUL’DA ERZURUM TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
6 Kasım 2019 Çarşamba 19:19

Kadim şehir Erzurum’u tanıtmak için düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri`nde Erzurum’un geleneksel el sanatları, yemek, halkoyunları, yöresel ürünleri ile sosyal ve kültürel değerleri tanıtılacak. Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Macit, 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında Maltepe Etkinlik alanında yapacakları Erzurum Tanıtım Günleri için gerekli çalışmaları tamladıklarını, İstanbul`da Türkiye`nin her ilinden insanın yaşadığını Erzurum Tanıtım Günleri`nin adeta bir Türkiye buluşması olacağını açıkladı. Macit, daha şimdiden yoğun bir ilginin olduğunu, her geçen gün ilginin ve heyecanın arttığını ifade etti.

REKOR BİR KATILIM BEKLENİYOR

İstanbul’da Erzurum’u yaşatmayı hedeflediklerini gerek İstanbul’daki Erzurum STK’larının gerek Erzurum Valiliğinin gerekse Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği ERKON`un, titiz bir çalışma yürüttüğünü açıklayan Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Macit, Erzurum Tanıtım Günleri`ne rekor bir katılım beklediklerini söyledi.

ERZURUMLU OLAN OLMAYAN HERKES DAVETLİ                                                                                                        

İstanbul`la Erzurum arasında bir köprü kurma maksadıyla kültür ve medeniyetler şehri Erzurum`un kültürel değerlerinin, yöresel ürünlerinin, halk oyunlarının, müziğinin kısacası tüm değerlerinin olacağını ifade eden Macit, Erzurum Tanıtım Günleri‘ne Erzurumlu olan olmayan herkesi ve her kesimi davet ettiklerini açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi