İstanbul Gündemi

İSTANBUL’DA ÖĞLEDEN SONRA YAĞIŞ BEKLENİYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
30 Kasım 2019 Cumartesi 14:52

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İBB AKOM’un verilerine göre, İstanbul’da dün akşam saatlerinden itibaren mola veren yağışların öğleden sonra saat 15:00’ten itibaren tekrar etkili olması bekleniyor.

Güneşli gökyüzü ve ılık esen Lodos rüzgâr nedeniyle 19°C’lere kadar yükselmesi beklenen sıcaklıkların akşam saatlerinden itibaren rüzgârın kuzeyli yönlere dönmesi ile birlikte 10°C’ler civarına gerileyeceği tahmin ediliyor. Akdeniz’in ılık ve nemli havası ile kuzeyden gelen soğuk havanın bölge üzerinde karşılaşması sonucu kararsız hava koşullarının oluşması nedeniyle, yağışın ilk başladığı anlarda gök gürültülü kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanabileceği belirtiliyor.

Yağışla birlikte rüzgârın da hamle yaparak aralıklarla fırtına seviyesine (40-65 km/s) ulaşması, soğuk ve yağışlı sistemin Pazar (yarın) öğle saatlerinden itibaren bölgemizi terk etmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi