İstanbul Gündemi

İSTANBUL’DA SAĞANAK YAĞMUR VE FIRTINA!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
31 Ekim 2019 Perşembe 16:25

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AKOM verilerine göre, bugün İstanbul’da beklenen sağanak yağış, öğle saatlerinden itibaren Çatalca, Arnavutköy, Eyüp ilçelerinde kendisini gösterdi.

Sarıyer, Beykoz ve Boğaz çevresinde görülen şiddetli yağmur ve rüzgârın, akşamdan itibaren şehir genelinde etkili olması bekleniyor. Gece saatlerinde poyraz fırtınası (50-70 km/s) ile birlikte yağışın kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. İBB Ekipleri, yağış nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, göllenme, yıldırım, şmşek, kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor.

Uzmanlar, İstanbulluların da sel, su baskını ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıyor. Yağışın, yarın (Cuma) sabah saatlerinde etkisini azaltarak öğleden sonra kesileceği tahmin ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi