İstanbul Gündemi

İstanbul’da toplanan binlerce kişiden Filistin’e destek!

İstanbul'da cuma namazının ardından Beyazıt Meydanı'nda binlerce kişi bir araya geldi. İstanbul 2 No’lu Barosu da İsrail Başkonsolosluğu önünden Filistin bayraklarıyla Filistinlilere destek mesajı verdi.
İstanbul’da toplanan binlerce kişiden Filistin’e destek!
Haberler / Güncel
13 Ekim 2023 Cuma 15:34

Tüm dünya, gözünü İsrail ve Filistin arasında çatışmalara çevirirken, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi İstanbul’dan da Filistinlilere destek geldi.

CUMA NAMAZI SONRASI TOPLANDILAR

İstanbul’da binlerce kişi cuma namazının ardından Filistinlilere destek vermek için Beyazıt Meydanı'nda Filistin bayraklarıyla sloganlar attı.

AVUKATLARDAN FİLİSTİN'E DESTEK MESAJI

İstanbul 2 Nolu Barosu üyesi avukatlar, İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu önünde basın açıklaması yaptı. Cüppelerini giyen avukatlar, ellerinde Filistin bayrağı taşıdı. İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Avukat Yasin Şamlı, yaptığı açıklamada, İsrail'in, Hamas'ın son eylemlerini bahane ederek Gazze'de yaşayan sivillere karşı on yıllardır yaptığı katliamlara bir yenisini daha eklediğini söyledi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi