İstanbul Gündemi

İstanbul’da yılbaşına özel olağanüstü önlem! On binlerce personel İstanbul genelinde...

İstanbul Valisi Davut Gül, yılbaşında alınacak tedbirlere yönelik açıklamalarda bulundu. İl genelinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, on binlerce personel gece boyu görevde olacak.
İstanbul’da yılbaşına özel olağanüstü önlem! On binlerce personel İstanbul genelinde...
Haberler / Güncel
30 Aralık 2023 Cumartesi 13:57

İstanbul Valiliği'nde düzenlenen toplantıya, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş,  İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu,  İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca da katıldı.

"ARKADAŞLARIMIZ TATİL DÖNEMİNDE DE DENETİMLERİNE DEVAM EDECEK"

Vali Gül, "Yılbaşına özgü olarak, İstanbul Emniyet Müdürlüğümüz 814 noktada 4 bin 313 ekip 3 helikopter 9 deniz botu olmak üzere toplam 55 bin 556 personelle görev yapacak. İl Jandarma Komutanlığımız, 894 tim ve 5 bin 996 personel ile görev yapacak. Sahil Güvenlik Komutanlığımız 1 helikopter 66 deniz ve kara aracı ve 231 personel ile sahada görev yapacak. Hayat devam ediyor, sağlık başta olmak üzere birçok ihtiyacımız tatil döneminde de ortaya çıkıyor. Burada, İl Sağlık Müdürlüğümüz 112 acil ekipleriyle İstanbul genelinde 224 istasyonda 1157 sağlık personeliyle İstanbul'umuza hizmet etmeye devam edecek. İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz özellikle gıda denetimlerinde, umuma açık eğlence mekanları ve buna benzer yerlerde denetimler yapacak 39 ilçemizin tamamında denetimler olacak, hijyen, gıda denetimi ve benzer konulara bakacak ve orada 117 personelimiz kesintisiz görev yapmaya devam edecek. Özellikle fahiş fiyat konusunda zaman zaman sıkıntılar geliyor, özel günlerde daha çok sıkıntı oluşuyor. Ticaret İl Müdürlüğümüz koordinesi ve diğer kurumların da desteğiyle fahiş fiyat ile ilgili arkadaşlarımız tatil döneminde daha yüksek oranda denetimlerine devam edecekler. İnşallah, yılbaşını huzurlu bir şekilde arkadaşlarımız ve hemşehrilerimizin gayretiyle devam edeceğiz" dedi.

"İSTİRHAMIMIZ TRAFİĞİ AKSATACAK ETKİNLİKLERİN YAPILMAMASI"

Gül, "Hemşehrilerimizden istirhamımız, gürültü başta olmak üzere, trafiği aksatacak etkinliklerin yapılmaması. Yine, çok az bile olsa, küçük grupların zaman zaman yılbaşında taşkınlık yaptığını görebiliyorız. Bunlara asla müsaade edilmeyeceğinin bilinmesini istiyoruz. Bu konularda emniyetimiz, jandarmamız ve sahil güvenliğimize kolluk kuvvetlerimize yardımcı olurlarsa memnun oluruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi