İstanbul Gündemi

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan afet bölgesine destek

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Mart 2023 Perşembe 17:52

İstanbul Bağcılar Belediyesi, afetin yaşandığı bölgeye yardım etmek amacıyla harekete geçti. “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen afette, bölgede yaşayan insanlara yardım eli uzatanlar bir tanesi de İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası oluyor. Taksi, minibüs ve kamyon şoförlerinin birleşerek bölgeye yardım gönderdiği tırın içerisinde ise; temizlik ve gıda malzemeleri bulunuyor.

BİR TIR DOLUSU MALZEME GÖNDERİLDİ

Ulaştırma ve Alt Yapı bakanlığı ile görüşme sağlamasının ardından harekete geçen, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, kendilerine bağlı olarak çalışmaya devam eden vatandaşların; deprem bölgelerine yardım göndermek istediğini belirtti. Bakanlığın yardımı ile harekete geçen Esnaf ve Sanatkarlar Odası birliği, bölgeye bir tur dolusu malzeme gönderdi.

 

YARDIMLAR MALATYA'YA GİDİYOR

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gönderilen yardım, bugün Malatya'nın Battalgazi ilçesine gitmek için Bakırköy'den yola çıkarıldı. Uğurlama töreninde ise, Ulaştırma ve Altyapı 1. Bölge Müdürü Serdar Yücel, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkan Vekili Engin Türkmen de katılım sağladı.

BAŞKAN ÖZDEMİR, "ÇOK GÜZEL BİR YARDIM SEFERBERLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, ‘Deprem süreci boyunca hükümetimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve belediyelerimiz ve vatandaşlarımızın birlik beraberliği ile çok güzel bir dayanışma gerçekleştirildi. Bugün de çok güzel bir beraberlik gerçekleştiriyoruz. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odası ulaşım biriminde yer alan arkadaşlarımızın desteği ile birlikte yardımlarımızı, kardeş belediyemiz olan Battalgazi Belediyesine ulaştırmak amacıyla yola çıkarıyoruz.’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi