İstanbul Gündemi

İstanbul'un 'Adaleti'nden cemevine ziyaret!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Kasım 2022 Perşembe 22:08

Adalet şiarıyla yola çıkan ve pusulası ‘adalet‘ olan Adalet Partisi‘nin İstanbul İl Başkanlığı, her kesimle yakın ilişki ve diyalog kurmayı da ihmal etmiyor. Başkanlık üyeleri, açılışı nedeniyle Fatma Ana Cemevi‘ni ziyaret etti. 
Adalet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ozan Ümüt, ülkede tüm inançlara hoşgörü çerçevesinde politika yaptıklarını söyledi.

'ALEVİLERİN GÖNLÜMÜZDE YERİ AYRI'

Alevi inancına mensup vatandaşların gönüllerinde ayrı yeri olduğunu dile getiren Ümüt, 'Açılışları nedeniyle Fatma Ana Cemevi‘ni ziyaret etmek istedik. Bizi ağırladıklarını için kendilerine çok teşekkür ederiz.' dedi. 
Başkan Ümüt, alevilik inancının Anadolu topraklarında yüzyıllardır var olduğunu ifade ederek, 'Yüzyıllardır en güzel kültürleri günümüze taşıyan Hacıbektaş Veli Dergahı Alevilik gerçeğini onlardan dinledik Açılış sebebiyle yapabileceğimiz yardımları konuştuk.' diye konuştu. 

'HER İNANCIMIZI GÜZEL'

Çok güzel ağırlandıklarını aktaran Ümüt, 'O kültürümüzü günümüze taşıyan Alevilik inancını yakından, yerinde gördük. Her kültürümüz her inancımız gibi o da çok güzel. Her ne kadar ülkemizde var sayılmasa da Alevilik inancını sonuna kadar destekliyor ve benimsiyorum. Fatma Ana Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı sayı Dilek Demirel hanımefendiye ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürler.' şeklinde konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi