İstanbul Gündemi

İSTANBULKART, MASTERPASS İLE KOLAYCA YÜKLENEBİLECEK

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ekim 2020 Cumartesi 23:40

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden BELBİM, İstanbullular’ın hayatını kolaylaştıracak bir çalışmaya imza attı. Ödeme teknolojilerinin öncü şirketi Mastercard’ın temassız ödeme çözümü Masterpass, BELBİM’in ‘İstanbulkart Mobil’ uygulamasına entegre edildi. Bu sayede İstanbullular, BELBİM’in geliştirdiği ‘İstanbulkart Mobil’ uygulaması üzerinden, Masterpass’e kayıtlı banka ya da kredi kartları ile tek tıkla yükleme yapabilecek. Böylece her yükleme sırasında banka kartı veya kredi kartı bilgilerini yeniden girilmesi zahmeti de ortadan kalkmış olacak.

 

“AMACIMIZ TÜM İSTANBULKARTLILAR’A KAZANÇ SAĞLAMAK”

 

Konu ile ilgili bilgi veren BELBİM Genel Müdürü Yücel Karadeniz, “İstanbullular’ın yaşamını kolaylaştırmak hedefiyle İstanbulkart’ı geleceğe taşıyoruz. Erişilebilir ve pratik yükleme işlemleri için, son olarak, ‘İstanbulkart Mobil’ uygulamamıza Masterpass kart saklama hizmetini entegre ettik. Amacımız, tüm İstanbulkartlılar’a, kartları ile harcarken de kartlarına yükleme yaparken de kazanç sağlamak. Mastercard ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile hızlı, konforlu ve pratik işlem altyapısı sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi