İstanbul Gündemi

İYİ KALPLER DERNEĞİ’NDEN BAYRAMPAŞA COVİD MERKEZİ’NE 5 BİN ADET DLR MASKE DESTEĞİ

Player yükleniyor...
Haberler / STK
22 Nisan 2021 Perşembe 14:56

İyi Kalpler Derneği Başkanı Adem Dişçi, Bayrampaşa Sağlık İşleri Müdür Yardımcısı Aydın Korkmaz ile Bayrampaşa Covid Merkezi’ni ziyaret ederek, dernek tarafından temin edilen 5 bin adet özel DLR maskesini Covid Merkezi sorumlusu Uzm. Dr. Nuseybe Akbal’a teslim etti.

Dernek Başkanı Adem Dişçi, “İyi Kalpler olarak herkese destek olmaya çalışıyoruz. Bayrampaşa Covid Merkezimiz çok kıymetli bir iş yapıyor. Gece gündüz demeden üstün bir gayretle çalışıyorlar. Bizler de İyi Kalpler olarak ufak bir destekte bulunmak istedik ve bugün buraya 5 bin adet özel DLR maskelerden getirdik. Desteği büyük olan Bayrampaşa Cep Teknik Servis işletmecisi Sayın Yıldıray Çelik’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İyilik kazanacak” ifadelerini kullandı.

Bayrampaşa İlçe Sağlık Müdür Yardımcısı Aydın Korkmaz da yaptığı açıklamada; “Bayrampaşa’da güzel işler yapan derneğimizi tebrik ediyoruz. Adem Bey ve yönetimi harika işlere imza atıyorlar. Bugün ülkemizin kahramanları olan sağlık çalışanlarımıza destek olmak için maske getirdiler. Kendilerine Bayrampaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi