İstanbul Gündemi

İYİ KALPLER YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN DEVLET HASTANESİ’NE SU ARITMA CİHAZI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
23 Ocak 2021 Cumartesi 12:34

Bayrampaşa Devlet Hastanesinde bulunan sağlık çalışanlarının çocuklarının bulunduğu kreşe ‘’Su Arıtma Cihazı’’ hediye eden İyi Kalpler, güzel bir projeye daha imza atmış oldu.

Derneğin Kurucu Başkanı Adem Dişçi yaptığı açıklamada; “İyi Kalpler Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak Bayrampaşa Devlet Hastanesi içerisinde sağlık çalışanlarımızın çocuklarının vakit geçirdiği kreşe “Su Artıma Cihazı” hediye ettik. Emeği geçen tüm İyi Kalplere ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ve bu süreçte en çok sağlık çalışanlarımıza iş düşüyor. Bu kapsamda onlar da kendi hayatlarından daha çok bizlerin hayatını düşünerek gecesini gündüzüne katarak çalışıyorlar. Kahraman sağlık çalışanlarımıza ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. ‘İyilik her zaman kazanır’ diyor ve saygılarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi