İstanbul Gündemi

İYİ Parti Ataşehir kongreye hazırlanıyor

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
8 Ekim 2022 Cumartesi 11:05

Genel Başkan Meral Akşener tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan kongre kararının ardından İYİ Parti teşkilatlarında çalışmalar hızlandı.

“İlçe Başkanımız İYİ Parti bayrağını göndere çekmek için canla başla çalışmaya devam edecek”

Toplantının ardından açıklama yapan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı, “Gerçekleşen İYİ Parti Ataşehir ilçe yönetim kurulu toplantımızda Genel Merkezimiz tarafından alınan kongre kararımız ile ilgili istişarelerimizi tamamladık. İlçe Başkanımız Bora Yörükoğlu yaptığı açıklamasında net olarak aday olduğunu, partimizin görevlendirmeleri doğrultusunda Ataşehir’de İYİ Parti bayrağını göndere çekmek için canla başla çalışmaya devam edeceğini belirtti. Yönetim kurulu üyelerimizin desteği ile birlikte kongre döneminizin başarılı, demokrasi şöleni olarak geçeceğini umduğunu sözlerine ekledi. İl başkanlığımızın yönlendirmeleri ile kongre tarihimizin daha sonra açıklanacağını dikkatlerinize sunarız” ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi