İstanbul Gündemi

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY, BUĞRA KAVUNCU’YU ZİYARET ETTİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Eylül 2020 Perşembe 15:36

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çekmeköy İlçe Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. El ele vererek yürüttüğümüz çalışmalar meyvelerini veriyor. Çekmeköy İYİ olacak” dedi.

 

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç da “Başkanımızla ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmaları paylaştık. Kendisinden önümüzdeki dönemler için fikir aldık. Amacımız doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

MADENLER MEYDAN’DA ÖNLEM BROŞÜRLERİ DAĞITILIYOR

 

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ile ortak aşure günü düzenleyen İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç o gün de bahsettiği bir çalışmayı hayata geçirdi. Madenler Meydan’da İlçe Gençlik Kolları üyeleri metro giriş çıkışı ve meydanın muhtelif noktalarında halka koronavirüsten korunma yöntemlerini anlatan broşürler dağıttı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi