İstanbul Gündemi

İYİ Parti’de istifa dalgası bitmiyor! Kararı sosyal medyadan duyurdu

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Kurucular Kurulu Üyesi Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurdu.
İYİ Parti’de istifa dalgası bitmiyor! Kararı sosyal medyadan duyurdu
Haberler / Politika
6 Aralık 2023 Çarşamba 18:01

Genel seçimlerin ardından tartışmaların bitmek bilmediği İYİ Parti’de bir istifa daha yaşandı. Bu kez Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu partiden istifa ettiğini açıkladı.

“ÜLKEMİN ÇIKARLARINA ÖNCELİK VEREREK ÇALIŞMALARIMA DEVAM EDECEĞİM”

İYİ Parti'deki çalkantılar devam ediyor. Özellikle CHP'nin teklifine ret kararı sonrası parti içi hareketlilik sürüyor. Bugün de bir istifa haberi geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu şunları kaydetti: "Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim."

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi