İstanbul Gündemi

İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDAN PARTİLİLERE EĞİTİM PROGRAMI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
31 Ekim 2020 Cumartesi 14:23

Sosyal mesafeye ve pandemi şartlarına uygun olarak gerçekleştirilecek eğitim programı, İstanbul İl Başkanlığında partililere yönelik gerçekleştiriliyor. Pandemi koşullarının yarattığı etkiye göre programın sanal platformlarda tamamlanması hedefleniyor.

SEÇMEN, EĞİTİM, İLETİŞİM, TEŞKİLAT GİBİ ALANLARDA EĞİTİM VERİLECEK

İstanbul’un 3 bölgesindeki merkezi 3 eğitim noktasında yürütülecek eğitim faaliyetleri için, Siyaset Akademisi ve Eğitim Politikaları Başkanı Mehtap Nazan Göktaş tarafından belirlenen eğitim programına göre partililere İYİ Parti, seçmen, siyaset, iletişim, teşkilat, hukuk, kriz yönetimi, STK vb. alanlarda, alanında uzman isimler tarafından eğitim verilecek.

İl Başkanlığında da gerçekleştirilecek olan eğitim programının birinci haftasında, İYİ Parti kimliğiyle ilgili İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, seçmenle ilgili European Association of Political Consultants’ta uzun yıllar görev alan ve İYİ Parti Stratejik İletişim Başkanı olarak 24 Haziran seçimlerindeki Google reklamlarıyla ödül alan Yiğit Karakış eğitim verecek. İkinci haftada, teşkilatla ilgili İBB Başkan Danışmanı Fatih Oğuz ve eğitimle ilgili Mehtap Nazan Göktaş konuşacak. Diğer alanlardaki eğitimciler arasında İş Adamı Danyal Hergünsel, Tekstilci Erhan Özkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Güvenlik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Can Buğday, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ünibel A.Ş Genel Müdürü Nihal Ağca ve Eğitim Politikaları Başkanı Berna Sukas gibi isimler yer alıyor.

“SİZLERE İLHAM VEREBİLECEK BİRÇOK EĞİTİM PROGRAMI YER ALACAK”

Eğitim faaliyetlerinin açılışında bir konuşma yapan İl Başkanı Buğra Kavuncu, “Bugün eğitim programımızın birincisini gerçekleştiriyoruz. İstanbul’un bir başka noktasında Gençlik Kollarımız yönetim kurulunu ve yeni dönem faaliyet planlarını gerçekleştiriyor. Bir başka noktada, İstanbul’daki meclis üyelerimize yönelik iletişim ve koordinasyon faaliyetlerimizi yapıyoruz. Yoğun ve bereketli bir gün geçiriyoruz, bundan sonraki süreçte de siyasi olarak eğitim ve diğer faaliyetlerimizle yoğun bir gündem oluşturacağız. Çok güzel bir program hazırlandı. Bugün birlikte, İYİ Parti’nin misyonu ve vizyonu konusunu konuşacağız. Bunun haricinde sizlere sahada faydalı olabilecek, siyasi analiz yapabilmeniz noktasında sizlere ilham verebilecek birçok eğitim programı da yer alacak” dedi.

Eğtitim programlarını alanında uzman isimlerin vereceğini söyleyen Kavuncu, “Umarım faydalı ve sizler için de keyifli bir eğitim süreci olur. Biz bunu hiç durmadan, sürekli devam ettirmek arzusundayız. Öğrenmenin yaşı da sonu da yok. Dünya değişiyor, kavramlar ve Türkiye değişiyor. Dolayısıyla eğitimlerimiz de sürekli devam edecek ve güncellenecek” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi