İstanbul Gündemi

İYİ Parti Sarıyer’de gündem sandık güvenliği

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Nisan 2023 Cuma 10:14

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine gidiyor. Seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler de saha çalışmalarının yanı sıra sandık güvenliğine de çok önem veriyor. Bu kapsamda sandık görevlilerine yoğun eğitimler veriliyor.

TOPLANTIDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı da haftalık yönetim kurulu toplantısında 14 Mayıs seçimleri için Sarıyer genelinde kurulacak sandıkların güvenliğini konuştu. İlçe Başkanı İbrahim Temur, 38 mahallede kurulacak sandıklarda görevli olacak parti mensuplarına gece boyu dikkatli olmaları yönünde telkinde bulundu.

“SEÇİM İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADIK”

Yönetim kurulu toplantısının ardından açıklama yapan İlçe Başkanlığı, şu ifadelere yer verdi: “Seçim için geri sayıma başladığımız bu dönemde gece-gündüz demeden sahalarda çalışan teşkilatımızla birlikte; sandık güvenliği çalışmalarımızı belirlemek üzere, haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.”

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi