İstanbul Gündemi

Jandarma kalpazanlara göz açtırmadı! Tam 1 milyar dolar...

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bastığı sahte dolarları Afrika ülkelerine çıkarmak için hazırlık yapan çeteyi çökertti. Operasyonda 1 milyar dolar sahte para ele geçirildi.
Jandarma kalpazanlara göz açtırmadı! Tam 1 milyar dolar...
Haberler / Güncel
9 Haziran 2023 Cuma 16:20

Jandarma, bir çetenin sahte dolar basıp Afrika ülkelerine çıkarma hazırlığında olduğu ihbarı üzerine şüphelilerin kimlik ve adreslerini tespit etti.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Şüphelilerin Kağıthane'de bir depoyu kullandığı, burada çok sayıda koli ve kasa bulunduğu belirlendi. Düzenlenen operasyonda 1 Türk ile 3 İsveç, 1 İngiltere ve 1 Gana vatandaşı suçüstü yakalandı.

TEK SEFERDE ELE GEÇİRİLEN EN YÜKSEK MİKTAR

Kasalarda 100’lük banknotlar halinde toplam 1 milyar dolar sahte para ele geçirildi. Şüphelilerin İstanbul Şişli’de kiraladığı lüks villalarda da arama yapan Jandarma ekipleri, bir miktar para ve ziynet eşyasına el koydu. Ele geçirilen sahte paranın, "Cumhuriyet tarihinin, tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarı" olduğu belirtildi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi