İstanbul Gündemi

Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki’den uyku kaçıran deprem açıklaması!

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen depremin olası büyüklüğüyle ilgili tedirgin edici rakamlar verdi. Moriwaki, hem Anadolu hem de Avrupa yakasında deniz kenarında yer alan ilçeleri işaret etti.
Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki’den uyku kaçıran deprem açıklaması!
Haberler / Güncel
28 Ağustos 2023 Pazartesi 12:45

Türkiye'nin korkulu rüyası olan İstanbul depremi her zamankinden daha çok konuşulmaya başladı. İstanbulluların uykusunu kaçıracak açıklamalar Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den geldi.

“AVRUPA YAKASINDA SÖYLEDİKLERİM DE KOMPLE DENİZ KENARI”

İstanbul'daki en riskli ilçeleri sıralayan Moriwaki, “Riskin en yüksek olduğu bölgeler Atatürk Havalimanı, Ataköy, Zeytinburnu, Küçükçekmece, Avcılar, Büyükçekmece ve Fatih tarafında da yumuşak zeminler var. Anadolu yakasında Tuzla, Pendik ve deniz kenarı tarafları. Avrupa yakasında söylediklerim de komple deniz kenarı” dedi.

“DEPREM GELİYOR”

Moriwaki depremin büyüklüğü ve zamanlamasıyla ilgili "7.6, 7.9'a kadar gidebilir diye ben söylüyorum. Deprem geliyor. 1 sene sonra, 1 ay sonra hatta 1 hafta sonra da olabilir" değerlendirmesinde bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi