İstanbul Gündemi

Kağıthane Belediyesi gençlik konserlerine devam ediyor

Kağıthane Belediyesi tarafından Yeşil Vadi'deki Hasbahçe Mesiresi'nde düzenlenen konserde Madrigal grubu en sevilen şarkılarını söyledi.
Kağıthane Belediyesi gençlik konserlerine devam ediyor
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Eylül 2023 Salı 08:40

Madrigal grubu; Seni Dert Etmeler, Dip, Senden Yoksun, Geçme Artık Sokağımdan, Ne Zamandır Sendeyim, Bambaşka, Anı, Yaşayamam Bu Benle gibi şarkılarını etkinliğe gelenler için söyledi.

“GENÇLERİMİZLE BERABER OKULLAR AÇILMADAN ÖNCE KEYİFLİ VAKİTLER GEÇİRMİŞ OLDUK”

Konser boyunca temponun hiç düşmediği gece de Kağıthaneliler şarkılara eşlik ederek keyifli vakitler geçirdi. Müzik programına katılarak vatandaşlarla birlikte eğlenen Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Yeşil Vadi gençlik konserlerimize Madrigal grubu ile devam ettik. Gençlerimizle beraber okullar açılmadan önce keyifli vakitler geçirmiş olduk.  Gençlerimizin hepsine eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Yeşil Vadi gençlik konserlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Madrigal grubuna da performansı için teşekkür eden Başkan Öztekin, gecenin sonunda müzik grubuna çiçek takdiminde bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi