İstanbul Gündemi

Kâğıthane Belediyesi’nden bir hizmet daha

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Nisan 2023 Çarşamba 18:16

Yeşil Vadi projesi kapsamında;  Massan Parkı’nın 2.250 m²’si yeşil alandan oluşuyor.  Parka 410 adet ağaç ve 13 bin 500 adet çalı dikildi. Yanı sıra parkta 1.330 m² çim yeşil alanı bulunuyor.

“BURADA ÇOK KEYİFLİ ZAMANLAR GEÇİRECEKLER”

Parkın yakın zamanda hizmete açılacağını söyleyen Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Sosyal ve doğal bir mekân olan Massan Parkı’nda çocuklarımız aileleri ile birlikte şehrin ortasında dinlenip, doğayla iç içe olacaklar. Parkımızda çocuk oyunları ve kültürfizik için 330 m² epdm döşemeli bir zemin bulunuyor. Burası çocuklarımıza kullanım kolaylığı ve güvenliği sağlayacak. Dinlenme alanlarında ise 270 m² traverten gibi doğal döşemeler kullanıldı. Aynı zamanda 6 pergola, 8 bank ve yol kenarı boyunca alanı caddeden ayıran ağaçlarımızı destekleyen 38 saksı yer aldı. Hemşehrilerimiz inanıyorum ki burada çok keyifli zamanlar geçirecekler” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi