İstanbul Gündemi

Kağıthane Belediyesi vatandaşlara rahat alışveriş imkanı sunuyor

Kağıthane Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi’nde bulunan semt pazarı yeni açılan Hürriyet Yer Altı Otopark’ının içerisine taşındı.
Kağıthane Belediyesi vatandaşlara rahat alışveriş imkanı sunuyor
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Kasım 2023 Cuma 10:33

Hürriyet Kapalı Pazar Yeri ve Yer Altı Otopark’ının içerisine 10 bin m²  alana kurulan modern kapalı pazar yeri vatandaşların daha rahat ve temiz bir ortamda alışveriş yapmalarına olanak sağlıyor.

VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN

Aynı zamanda otopark olan kapalı pazar yerine, vatandaşlar araçlarıyla gelerek alışverişlerini yapabiliyor. Çok amaçlı tesis; 210 araçlık otopark, 200 metrelik yürüyüş yolu, çocuklar için oyun alanları, futbol sahası, yüzlerce ağaç ve bitki türü, engellilerin rahat ulaşımı için özel yollar ve halka açık kullanım alanları barındırıyor. Alışverişlerini yapan vatandaşların yeni pazaryerinden oldukça memnun kaldığı gözlendi.

“KÂĞITHANE’MİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Modern kapalı pazar yeri projemiz ile hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza, yazın sıcaktan kışın ise soğuktan korunabilecekleri bir ortam hazırlamış olduk. Vatandaşlarımız rahat bir şekilde burada alışverişlerini yapabiliyorlar. Ayrıca bölgedeki araç park yeri sorununa da çözüm bulmuş olduk. Kâğıthane’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi