İstanbul Gündemi

KAĞITHANE'DE OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Eylül 2020 Pazartesi 15:05

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre okullarda ilk olarak yüz yüze eğitim görecek olan öğrenciler, okul öncesi ve birinci sınıflar oldu. Öğrenciler, okul içerisinde de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından seyreltilen sınıflarda eğitim görmeye başladı.

 

Kağıthane Belediyesi halk sağlığını korumak adına pandemi ile mücadelesini sürdürüyor. İlçede 70‘in üzerinde okulun dış cephelerinde detaylı temizlik ve dezenfekte çalışması yapan Kağıthane Belediyesi, sınıfların arındırılması için de okullara toplam 60 ton hijyen malzemesi dağıttı. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin çalışmalarda özel sismik dezenfeksiyon aracının da kullanıldığını söyledi. Kağıthane Belediyesi‘ne ait sismik dezenfeksiyon aracı okulların bahçelerinde mobilya, bitki ve her türlü yüzeyin virüsten arındırılmasını sağlıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi