İstanbul Gündemi

Kağıthane’de toplu sünnet coşkusu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Temmuz 2022 Perşembe 15:03

Sağlık kontrolünden geçirilip 15 gün önce hastanelerde uzman hekimler tarafından sünnet olan çocuklar için düzenlenen şölende gösteri ve oyunlar gibi çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. Ayrıca Koliva grubu da şölende sahne alarak Kağıthanelilere keyifli dakikalar yaşattı. Çocukların sünnet kıyafetleri ve tüm hastane masrafları Kağıthane Belediyesi tarafından karşılandı. Etkinliğe Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, Kaymakam Tahir Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

“Çocuklarımıza sağlık sıhhatli güzel bir gelecek diliyoruz”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Kağıthane’de mutluyuz, huzurluyuz. Bugün çocuklarımızın sünnet şöleninde birlikteyiz. AK Parti belediyeciliğin, sosyal belediyeciliğin anlayışı gereği ailelerimizle beraber sünnet şöleni yapıyoruz. Bin 100 çocuğumuzu sünnet ettirdik ve bu sünnet etkinliğimizle çocuklarımızla beraberiz. Eğleniyorlar, güzel vakit geçiriyorlar. Çocuklarımıza sağlık sıhhatli güzel bir gelecek diliyoruz” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi