İstanbul Gündemi

Kağıthane’de yaz spor okulları kapanış töreni gerçekleşti

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Eylül 2021 Pazartesi 18:36

20 farklı branştan öğrencinin katıldığı ve gösterilerin yapıldığı törene katılan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, her bir çocuğun spora yönelmesini sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kağıthane Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni, Hasbahçe Stadı’nda gerçekleşti. Törene Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyuncuları’nda yarışan karateci Ali Sofuoğlu, Merve Çoban ve Dilara Bozan’ın yanı sıra 20 farklı branşta eğitim alan öğrenciler ve aileleri de katıldı.



Yaz okulu öğrencilerinin kortejiyle başlayan törende yaz spor okullarının ve belediyenin projelerinin tanıtımı yapıldı. Ardından Okçuluk, Boks, Karate, Taekwondo ve Güreş ekipleri gösteriler yaparak seyircilere keyifli anlar yaşattı.



10 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERE KATILDI

Mevlüt Öztekin, “6 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Biz de yaz aylarında, çocuklarımızın özellikle sporla buluşmasına fırsat tanımak için yaz okulları etkinliği yaptık. 10 binden fazla öğrencimiz etkinliklere katıldı. Yüzmeden basketbola, futboldan buz patenine kadar birbirinden ayrı 20 branşta yer aldılar. Amacımız, çocuklarımızın her birinin spora iştirakini sağlamak. Yeni eğitim-öğretim dönemi başlarken tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi