İstanbul Gündemi

Kağıthane’nin çınarlarına motivasyon gezisi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Haziran 2022 Çarşamba 11:12

Yaşlılar Gündüz Hizmet Merkezi’nde ayrıca Kuranı Kerim, ahşap boyama, ebru sanatı alanlarında ücretsiz eğitimler de veriliyor. Koronavirüs tedbirlerinin esnetilmesi dönemiyle birlikte sağlanan bu imkanlar sayesinde yaşlılar; moral ve motivasyon olarak kendilerini daha iyi hissediyorlar.

Düzenli olarak gezi programları yapılıyor

Kağıthane’de 60 yaş üstü vatandaşlara gündüzleri sosyal faaliyetlerde bulunabilme imkanı sağlayan Yaşlılar Gündüz Hizmet Merkezi’nde düzenli olarak gezi programları yapılıyor. Yaşlılar düzenlenen Tarih ve Kültür Gezisi’nde Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt Cami, Çamlıca Cami, Yeni Cami, Yahya Efendi, Yuşa Tepesi, Yeraltı Cami, Arap Cami, Fatih Cami ve Yerabatan Sarnıcı gibi birçok eseri uzman rehberler eşliğinde yerinde geziyor. Turlar ücretsiz düzenlenirken gezi sırasında Kağıthane Belediyesi tarafından misafirlere çeşitli ikramlarda da bulunuluyor.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi