İstanbul Gündemi

Kağıthane Radyo Festivali'nde renkli görüntüler

Kağıthane Belediyesi Radyo Festivali başladı. Türkiye'nin en çok dinlenen radyocuları, Kağıthane Meydanı'na kurulan nostaljik görünümlü dev maketin içinden yayınlarını gerçekleştiriyor.
Kağıthane Radyo Festivali'nde renkli görüntüler
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:39

Kağıthane Belediyesi düzenlediği Radyo Festivali ile Türkiye'nin en ünlü radyocularını ilçesinde ağırlıyor.

HER GÜN FARKLI YAYINLAR YAPILIYOR

Her gün farklı radyo ve radyocuların yayın yaptığı festival alanına ilgi de yoğundu. Radyo tutkunları, hayranı oldukları radyocularla tanışmak için festivali ziyaret ediyor. Nostaljik radyo maketi, görenler tarafından oldukça beğenildi.

PROJELER KONUŞULDU

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin festivalin ilk gününde Radyo Turkuvaz'dan Füsun Alkan ve Radyo Alaturka'dan Meltem Mendi'nin programlarına katılarak dinleyicilerle buluştu. Yayında ağırlıklı olarak Kağıthane'de son beş yılda gerçekleştirilen projeler konuşuldu. Başkan Öztekin, bir hafta sürecek festivale tüm İstanbulluları davet ederken; radyocular, festival aracılığı ile dinleyicileriyle buluşmalarına ortam sağlayan Başkan Öztekin'e teşekkür ettiler.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi