İstanbul Gündemi

Kağıthanelilerden TOGG’a tam not

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Mayıs 2023 Cuma 12:32

Kâğıthane Belediyesi'ne ait TOGG'un sürücü koltuğuna Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin geçti. Başkan Öztekin, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'u ilk olarak ilçedeki lise öğrencilerine tanıttı. 

ARACI YAKINDAN İNCELEDİLER

Her gün farklı bir okulda sergilenen TOGG'a öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kimisi fotoğraf çektirdi, kimisi de içine binip aracın aksamlarını yakından inceledi.

“İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ ANINIZDA YANINIZDAYIM”

Başkan Öztekin öğrencilere hitaben, “Türkiye'nin altmış yıllık hayali gerçek oldu. TOGG'u abileriniz, ablalarınız yaptı, onu geliştirecek olan sizlersiniz. Ülkemiz 2053 ve 2071 hedeflerine sizlerin gayretiyle en güzel şekilde ulaşacaktır. Sizlerden tek beklentimiz; okuyup, çalışıp ülkemize faydalı kişiler olmanızdır. Sizin her projenizde, her ihtiyaç duyduğunuz anınızda yanınızdayım” ifadelerini kullandı.

TOGG'U TANITTI

Başkan Öztekin TOGG ile yaptığı okul ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla buluştu. Emniyetevleri ve Merkez mahalleleri meydanlarında şehir sakinleriyle bir araya gelen Başkan Öztekin talep ve önerileri değerlendirirken bir taraftan da Kâğıthane Belediyesi'nin yeni aracı TOGG'u tanıttı. TOGG, Kağıthanelilerden tam not aldı. Görüşleri sorulan her bir vatandaş, Türkiye'ye gururu yaşatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere aracın yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi